Lovely Complex - 1.Évad- 1.Rész - Soul Movie Lovely Complex
Jelenleg a rész nem készült el / indavideo törölte!
Disclaimer: This site does not store any files on its server. All contents are provided by non-affiliated third parties. All Series and Movie: Indavideo embed.
Adatlap
Lovely Complex

Lovely Complex - 1.Évad- 1.Rész

Koizumi Risa egy gimnazista lány, aki a maga 172 centijével kitűnik az átlagos magasságú lányok közül. Ha ez nem lenne elég, a kettes osztályba jár egy srác, Atsushi Otani, aki szintén efféle problémákkal küszködik, csak pont az ellenkezőjével. Ő a maga 156 centijével jóval alacsonyabb, mint az átlagos japán srácok. Emiatt mindkettejüknek van egyfajta komplexusa, ami a magasságukhoz köthető. Az iskola kezdete után elég jó barátokká válnak, de folyton veszekednek, ami általában oda fajul, hogy mindenki rajtuk röhög. Ebből a viselkedésből kifolyólag ragasztja rájuk az osztályfőnökük az „All-Hashin Kyoujin” nevet (magyar fordításban Defekt Duó), egy népszerű komikus duó után, akik között szintén nagy volt a magasságkülönbség.

A két fiatalnak azonban nincs szerencséje a szerelemben. Egy balul elsült szerelmi próbálkozás után - aminek oka persze a magasság - elhatározzák, hogy akkor sem adják fel. Szerelmük tárgya, Suzuki-kun és Chiharu összejönnek ugyan, de ők mindent beleadnak. Otani és Risa egyre több időt tölt együtt, ami nagyrészt annak is köszönhető, hogy a személyiségük és érdeklődési körük nagyon hasonlít. Még zene téren is, hiszen mindketten odáig vannak a japán rap műfajban tevékenykedő Umibouzuért.

Ahogy egyre többet vannak együtt, Risa elkezd máshogy érezni a fiú iránt, amit eleinte nem mer megosztani a sráccal, azonban Nobu-chan unszolására - aki történetesen Risa legjobb barátnője - megpróbál közelebb kerülni a hozzá.

Műfaj: Animation , Comedy , Romance

Színész: Kae Araki

Rendező: NA

Író: NA

Ország: Japan

Kiadás: 2007-04-07

Fansub: Thoma

Időtartam: N/A

Minőség: HD

Értékelés: 0

8.1

Értékelés(6)