Rent-a-Girlfriend - 1. évad- 1. rész - Soul Movie Rent-a-Girlfriend
Disclaimer: This site does not store any files on its server. All contents are provided by non-affiliated third parties. All Series and Movie: Indavideo embed.
Adatlap
Rent-a-Girlfriend

Rent-a-Girlfriend - 1. évad- 1. rész

Miután barátnője kidobta, az érzelmileg megtört főiskolás, Kazuya Kinoshita próbálja betölteni a szívében lévő űrt egy barátnő bérelős mobil alkalmazás segítségével. Elsőnek Chizuru Mizuharával ismerkedik meg, aki egy tökéletes lánynak tűnik. Látszólag minden megvan benne, amit egy srác szeretne: jó külső, aranyos megjelenés és törődő személyiség. Az első randijuk után a lány profilja alatti vegyes kommentek és az előző kapcsolata miatt úgy hiszi, hogy Chizuru csak játszik a férfiak szívével, és negatív értékeléssel jutalmazza, amitől a lány felidegesíti magát, és felfedi valódi, pimasz és túl érzékeny, kilétét, mely teljesen az ellentéte Kazuya első benyomásának. Pontosan ebben a pillanatban Kazuya hírt kap arról, hogy a nagymamája elájult, és a kórházba sietve Chizurut is magával viszi. Szerencsére semmi komoly baja a mamának, aki viszont nagyon boldog, hogy Kazuya végre talált egy komoly barátnőt, ugyanis mindig is ez volt a vágya. Mivel Kazuya nem képes elmondani az igazságot, ezért egy hamis kapcsolatba kezdenek Chizuruvel, és úgy viselkednek, mintha tényleg egy pár lennének.

Műfaj: Animation , Comedy

Színész: Gakuto Kajiwara , Rie Takahashi , Shun Horie , Sora Amamiya , Nao Touyama , Aoi Yuki , Yukari Nozawa , Masayuki Akasaka

Rendező: Kazuomi Koga

Író: Mitsutaka Hirota

Ország: JP

Kiadás: 2020-07-11

Fansub: Taiho-Subs / Weboldal

Időtartam:

Minőség: HD

Értékelés: 0

5.7

Értékelés(9)