Tenkuu Shinpan - 1.Évad- 3.Rész - Soul Movie Tenkuu Shinpan
Disclaimer: This site does not store any files on its server. All contents are provided by non-affiliated third parties. All Series and Movie: Indavideo embed.
Adatlap
Tenkuu Shinpan

Tenkuu Shinpan - 1.Évad- 3.Rész

Miután látta, hogy egy ember feje leszakadt egy fejszétől, a 16 éves Yuri Honjou remeg a félelemtől és a zavartságtól, amikor elmenekült az álarcos támadó elől, és megtudja, hogy csapdába esett egy elhagyatott épületben, ahol minden ajtó titokzatosan zárva van. Kétségbeesetten keresi a kiutat, ezért a tetőre fut, de egy életjel nélküli világ áll előtte és sokemeletes épületekkel van körülvéve. Bár kétségbeesés tölti el, megtudja, hogy testvére is ezen a furcsa helyen van, ezért elhatározza, hogy megtalálja és elmenekülnek. Hamarosan azonban rájön, hogy több maszkos gyilkos van a környéken, akik alig várják, hogy terrorizálják újdonsült áldozataikat és kielégítsék legbetegebb vágyaikat, amitől Yuri azt a kérdést teszi fel magának, hogy képesek lesznek-e elmenekülni.

Műfaj: Action & Adventure , Animációs , Rejtély

Színész: Junya Enoki , Yuuichirou Umehara , Shiki Aoki , Akira Sekine , Haruka Shiraishi , Jun Fukuyama , Yōko Hikasa , Megumi Ogata , Koji Yusa , Chika Anzai , Shizuka Itoh

Rendező:

Író:

Ország: JP

Kiadás: 2021-02-25

Fansub: Miamitoibiza

Időtartam: 12 X 25 Pe

Minőség: HD

Értékelés: 0

8.5

Értékelés(4)