Tokyo Ghoul - 1. Évad- 10.Rész - Soul Movie Tokyo Ghoul
Jelenleg a rész nem készült el / indavideo törölte!
Disclaimer: This site does not store any files on its server. All contents are provided by non-affiliated third parties. All Series and Movie: Indavideo embed.
Adatlap
Tokyo Ghoul

Tokyo Ghoul - 1. Évad- 10.Rész

A nagy sikerű mangával először 2010-ben találkozhattak az olvasók, amikor is megnyerte a Young Jump hetimagazin 113. nagydíját. A szerző és rajzoló az addig ismeretlen Sui Ishida, hisz ez volt az első műve, és úgy látszik, egyből berobbant.
A nagydíj után 2011 márciusában publikált a Miracle Jump magazinban a Tokyo Ghoul-ról egy oneshot-ot, majd ez év szeptemberében kezdődött meg a sorozat kiadása a Weekly Young Jump magazinban.
Két mű kapcsolódik a mangához. Az egyik a Tokyo Ghoul Rize oneshot. Ez 2011 decemberében jelent meg a Miracle Jump magazinban, majd később a manga sorozat 5. kötetében kapott helyet. 2013-ban kezdett futni egy újabb sorozat Tokyo Ghoul Jack néven a digitális Jump LIVE magazinban.

Az oldalon fent lévő két kötetet olvastam, hogy össze tudjam hasonlítani az animével. Rengeteg apró eltérésre kell számítani. Más időrendben, más logikával van felépítve a kettő. A lényeg és a fő eseményszál természetesen megmaradt. Ez az eltérés egyedül abban zavaró, hogy rengeteg olyan dolgot is kihagytak az animémől, ami megmagyarázna néhány dolgot. Egyik ilyen a ghoulok regenerálódó képessége, mely a mangában szépen ki van fejtve, az animében pedig a nézőnek kell megsejtenie. A fórumon olvastam, hogy a későbbiekben sem haladnak majd pontosan a manga szerint.

Mindezektől függetlenül rendkívül élvezhető mindkét alkotás.

Műfaj: Akcio , Drama , Fantasy , Shounen

Színész:

Rendező:

Író:

Ország: Japan

Kiadás: 2014-07-04

Fansub: Zahuczky Sub Team

Időtartam: 24

Minőség: HD

Értékelés: 0

Értékelés(109)