Disclaimer: This site does not store any files on its server. All contents are provided by non-affiliated third parties. All Series and Movie: Indavideo embed.
Adatlap
Rakuen Tsuihou: Expelled From Paradise

Rakuen Tsuihou: Expelled From Paradise

Valahol a távoli jövőben járunk, ahol az emberiség 98%-a egy űrállomáson, a DEVA-n, míg a maradék két százalék a Földön él. DEVA polgárairól tudni kell, hogy életük nagy részében nincs fizikai testük, az oda született gyermekek elméjét 1600 nappal a születésük után digitalizálják és onnantól kezdve virtuális síkon léteznek. Természetesen van lehetőség fizikai testet kérni, de a fajfenntartás kivételével ez csak a DEVA hivatalos ügynökeinek megengedett és nekik is csak akkor, ha a régi Földön kell küldetést teljesíteniük.

A film elején rögtön DEVA egyik szerverén találjuk magunkat, ahol megismerkedünk az anime főszereplő nőjével, Angela Balzack-kal. Angela néhány másik ügynökkel együtt azt a feladatot kapja, hogy utazzon le a régi Földre és számolja fel a “Frontier Setter” kód névre hallgató hackert, aki már több alkalommal is behatolt a DEVA rendszereibe, hogy annak propagandájával ellentétes üzeneteket közöljön az ott élőkkel.
Angela tehát lemegy a Földre, hogy ott találkozzon a DEVA egyik ott élő szabadúszó ügynökével, Dingo-val. Illetve találkozna, ha Dingo nem késne a megbeszélt találkozóról. Mint utólag kiderül, a férfinek jó oka volt a késésre, ugyanis épp egy rakás szörny üldözte. Miután Angela segítségével sikeresen legyőzi őket, elindulnak, hogy felkutassák “Frontier Setter”-t. Vajon ki lehet ő, és mire készül? Mi a valódi célja?

Műfaj: Animation , Action , Adventure

Színész:

Rendező:

Író:

Ország: Japan

Kiadás: 2014-11-15

Fansub:

Időtartam: 103

Minőség: HD

Értékelés: 0

Értékelés(1)